Спорт Медия ТВ

Спорт медия ТВ е интернет базирана медия от нов вид, създадена за тези фенове, които се интересуват от всяка игра на техния любим отбор или лига и  разбира се за тези, които искат да гледат всичко НА ЖИВО!

Към настоящия момент Спорт Медия излъчва в почти цяла Европа (29 държави плюс покритие за ЮАР), като много скоро Спорт Медия ще излъчва в световен мащаб.

Спорт медия е в състояние да доставя високо качествен видео сигнал до 10 000 души едновременно, без риск от прекъсване на сигнала.

Само въпрос на време е да удвоим този брой и до няколко месеца аудиторията да достигне 20 000 зрители,  които да могат да гледат едновременно мач по www.sportmedia.tv!

В бизнес стратегията на Спорт Медия е запланувано да достигне 50 000 зрители до края на 2011г. и 100 000 „места" до 1ви януари 2013г.

Основен акцент в медиа планирането за Спорт Медия ТВ ще бъдат онези срещи, които не представляват интерес за големите телевизионни канали.

Екипът на Спорт Медия вярва, че всеки мач (дори контролна среща) представляват интерес за истинския фен - за това е създадена и Спорт Медия - да покаже онези срещи, които не могат да се гледат другаде.


За това скъпи фенове бъдете с нас, следете нашето развитие, ние работим за Вас!